Brochure Printing Service

Wij hebben een mooie luxe bedrijfsbrochure nodig. Gebruik bij de berekening geen open (ongevouwen) formaat! In het DL formaat is de lange zijde 210 millimeter lang. Philatelistenclub "Rotterdam" 100 jaar, handboek over de Typenraderstempels, inclusief cataloguswaardering, het postale gebruik van de 10 gulden Bontkraag en het kurkstempel druk werk van Sint Willebrord, editie oktober 2005, 203 blz. Brochures, magazines en catalogi met omslag hebben een 4-zijdige omslag. Grafius , grafische oplossingen  van topkwaliteit tegen lage kosten en maximale flexibiliteit. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: ansichtkaarten flyers folders posters stickers kalenders Bestel magazines / brochures »Maak het verschil met een mooie catalogus. Hierin richten we ons primair op bedrijven die maatwerk en tegelijkertijd een grote mate van flexibiliteit vragen. Het tijdsbestek is magazine drukken aangeleveren in PDF door ons voor 26 Mei en 4 Juni klaar.  Als u kiest voor een 6-zijdige gevouwen omslag,kunt u kiezen of de eerste of de laatste zijde naar binnen wordt gevouwen. Bonnenboekjes van ong 10x15cm voor klant, uur en materiaal registratie500 stuks.

catalogus drukken

Goedkoop Drukwerk Kleine Oplage

met of zonder harde kaft. U bent op zoek naar een professionele drukkerij waar u terecht kunt om uw catalogi in perfecte kwaliteit te laten drukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Grafius zijn we trots goedkope drukker op het werk dat wij dagelijks voor onze klanten leveren. Wij zouden graag het volgende laten maken* A5 kladblok staand 148x210* rinband bovenaan * 16pagina's dikte papier 170gram* Plastic cover voor de voorkant. selfcover, geheel full-colour*** x ****** grs. Echter wil ik dat het in een boek vorm new energy (kladblok afscheurbaar) en dat de bonnen worden genummerd. Beschikt u ook over een bijpassende website? Dan vindt u het vast interessant om uw catalogus interactief te maken. Meer informatie kunt u vinden in onze FAQ. En gaat u helemaal voor het resultaat? Dan koppelen we uw catalogus direct aan uw online bestelformulier, zodat uw klant uw product meteen bij u kan bestellen. Kies of u een brochure, magazine of catalogus met een 4-zijdige of een 6-zijdige gevouwen omslag wilt.

catalogus drukken

Brochures Drukken

Inmiddels hebben wij een breed scala aan verschillende soorten catalogi voor klanten gedrukt en staan wij bekend om het afleveren van hoogwaardige kwaliteit catalogi. Uw excel- of elk ander database-bestand is voor ons voldoende om snel uw catalogus van 16 of zelfs 980 pagina’s op te maken. Als je al klant bent van Superboek, dan kun je gewoon inloggen met je vertrouwde accountgegevens. Vliegtuigen, wereldcatalogus "Aircraft on Stamps", 2e editie, 2009, waarin behalve vliegtuigen, ook ballonvaart, onbemande luchtvaartuigen, luchthavens, vliegeniers, etc. Uiteraard vertaald dit zich ook door in de prijs. Omslag zelfde papier als inhoud. Overbodig (eigenlijk) te vermelden dat dit bij uitstek de catalogus is voor de verzamelaar van Engelse gebieden. Wij adviseren: RePrint Deluxe – Cyclus – Novatech Ultimatt - tom&otto silk & gloss - Print SpeedVoor creatieve catalogi: Rives – Olin RegularVraag het onze papieradviseursProductie van brochuresWe drukken digitaal op de beste persen van HP Indigo. We zouden dit kunnen doen:** pag. Daarnaast verschijnen er af en toe goede thematische catalogi van Stanley Gibbons en een paar van Michel.

catalogus drukken

Goedkoopste Drukker

Catalogus drukken U zocht op "Goedkope Catalogus drukken "? Want u wilt kwaliteit als het gaat om uw opdracht. Het gaat om een offerteaanvraag van een internet ondernemer die al een aantal jaren actief is. Vanaf 2011 is de reeks weer vernieuwd, met 3 delen, in kleur (A t/m Guatemala), maar vanaf nu komt ook Yvert met de werelddelen in een regionale indeling. ”Totaal 22 pagina's (11 bladzijden) (inclusief voor/achterblad)Alles Fullcolor gedruktVoor en achterkaft 250grams glanslak (dubbelzijdig geprint)Inhoud pagina's 135grams glanslak Graag een offerte voor 500 en 1000 stuks met rug, en zonder rug van A3 naar een gesloten A4. Levering al binnen 48 uurAl vanaf 10 stuks te bestellenLeverbaar in 8 formatenKeuze uit 3 papiersoortenLaat je prachtige brochures of magazines in alle soorten en maten drukken of printen. In ons assortiment muntencatalogi treft u de belangrijkste catalogi aan voor Nederland (en O. Deze zijn ondertussen vrijwel allemaal uitverkocht, omdat de firma Domfil niet meer bestaat. Vliegtuigen: Stanley Gibbons (engels) wereldcatalogus "Aircraft on Stamps", 2e editie, 2009, waarin behalve vliegtuigen, ook ballonvaart, onbemande luchtvaartuigen, luchthavens, vliegeniers, etc.

Brochure Of

Het drukken van 2 x een catalogus. Het drukken van 2 x een catalogus. Kies tussen de 40 tot 160 pagina's voor uw afgewerkte, gelijmde en dichte brochure, magazine of catalogus. Het gaat om een catalogus a 200 pagina's. Leuke en lieve verhalen voor de kleintjes! Ga op avontuur met Jip en new energy Janneke of ontdek alle bekende sprookjes! Korte en iets langere verhalen voor de allerjongsten. We zijn erg tevreden met deze totaalservice van PerfectBook. alfabetisch overzicht van alle namen op postzegels, met verwijzing naar het land en het Yvert-deel waarin deze zijn opgenomen; Cyrillische en Grieks alfabet/benamingen op zegels. De wire-o catalogi worden afgewerkt met een sterke zilverkleurige metalen spiraal. Helaas gelukt het maar weinigen om deze oude boekjes of folders in originele staat in handen te krijgen. te kiezen, kunt u kosten besparen. De tastbare catalogus is voor veel bedrijven nog altijd één van de belangrijkste communicatiemiddelen die gebruikt worden in de interactie met de klant.

New Energy

Reden: Yvert vernieuwde haar werelddelen niet snel genoeg. Ik heb rond 10 oktober een pdf in kleur van ongeveer 100 pagina's. De kaft moet dikker zijn. Kies 1 bedrijf voor het verzorgen van uw bedrukte ringbanden met inhoud, scripties, proefschriften, catalogi, prijslijsten, productbladen, rapporten, onderzoeken, reviews en vele andere print oplossingen. Het lijkt op dit moment onmogelijk om te kunnen drukken voor de prijs van ****. Totaal 22 pagina's (11 bladzijden) (inclusief voor/achterblad)Alles Fullcolor gedruktVoor en achterkaft 250grams glanslak (dubbelzijdig geprint)Inhoud pagina's 135grams glanslak Graag een offerte voor 500 tijdschrift laten drukken boekjes drukken en 1000 stuks met rug, en zonder rug van A3 naar een gesloten A4. Voorzijde cover is full color, en binnenzijde blanco. Dit is een aanvraag van een Bobex-leverancier voor een oplage van 10. De laatste jaren verschijnen diverse catalogi ook op de CD-Rom. Wij willen voor de winkeliersvereniging maandelijks een koopjesbulletin uitgeven (10. Geachte,Hierbij een prijs voor uw aanvraag, ik heb voor uw een standaard papier gekozen en is overigens dikker.

Magazines Bestellen

Bij dit soort projecten wordt altijd maatwerk verwacht. Ik wil graag een drankbonnen boekje laten drukken ik heb zelf al een ontwerp gemaakt die ik nu zelf print doormiddel van een laser printer. Bijvoorbeeld: een extra dikke kaft (uv-lak afwerking mogelijk), glanzend of mat strijken en magazines in de breedte. geen gebruik van decoratieve witte of gekleurde randen resp. Geachte heer/mevrouw,Graag helpen wij u bij het vervaardigen van goedkoop brochures drukken de mode folder in * verschillende versies. Frankrijk: Yvert (frans) Franse Gebieden tot onafhankelijkheid 2011, (zonder die gebieden die in het Monaco deel staan),. Ik zou het vrijdag's aanleveren en donderdag's de week erop het willen ontvangen. De belangrijkste landen zijn hieronder in de lijst opgenomen. Verkoop zowel via internet als via catalogus. Wel redelijk dik, omdat er van gescheurd moet worden. De gebruikte browser wordt niet ondersteund; de correcte werking van de website kan niet gegarandeerd worden.  Op krasloten drukken grond van onze geautomatiseerde workflow kunnen wij helaas geen (ingeslagen) dubbele pagina's verwerken.

Magazine Printen

Aantal pagina's: 28 (14 x dubbelzijdig geprint, uitgaande van het A4 formaat). Ik verwacht van de leverancier dat ze mijn QuarkXpress bestand (4. , die niet mogen worden doorsneden, moeten op een afstand van ten minste 5 mm (indien mogelijk meer) van de rand van het eindformaat worden geplaatst. Voor de schavenverzamelaar is dit een buitengewoon nuttig boekje. Dat is dus A4 voormaat tekst. De gegeven specificaties zijn grotendeels duidelijk, maar toch hebben wij nog wat aanvullende vragen. zijn opgenomen, plus een uitgebreide thematische index, 291 blz. Deze aanvraag betreft het drukken van een jaarverslag, op A4, in full colour.  Voor uw eigen zekerheid adviseren wij om het aantal pagina's in uw document aan te geven. Neem direct contact met ons op. Alleen worden buiten de Commonwealth gebieden geen blokken vermeld in deze catalogus. De gegeven specificaties zijn geheel duidelijk. Het aanbrengen van plusproposities zoals cd’s, make-up, dvd’s en allerlei soorten inserts, opleggers en meehechters kunnen wij ook probleemloos voor u uit handen nemen in onze speciale afterpress afdeling.

Folder Drukken Goedkoop

.