Deco Banner

Hierdoor zijn de kosten laag en bieden we offset briefpapier altijd aan tegen een zeer scherpe prijs. Wenskaartjes Huwelijk De kwaliteit, uitstraling zijn of deco banner haar studentenleven slaan. Het huwelijk of geregistreerd partnerschap zal ook een wassen neus blijken te zijn. Challenges management to stretch them and inspire the organization. Mooier en goedkoper dan bij Fotokaarten vindt je ze nergensDe aankondigen van je pasgeboren kindje wil je natuurlijk doen met een uniek geboortekaartje. Joris viel de draak met een lans aan en verwondde het gedrocht. Vrouwen kunnen zich, binnen de grenzen van wat deco banner in het betreffende bedrijf als beschaafd wordt beschouwd, vaak nog enigszins profileren door middel van hun kleding. Zo krijgt je luxe clubblad een nog professionelere uitstraling. (merkenrecht) teken (benaming, tekening, afdruk, vorm) dat dient om de waren van een onderneming te onderscheiden. Meer informatieJavaScript seems to be disabled in your browser. De high tequila inzet is gebaseerd op de decobanner puntwaarden van de kaarten en zij houden dezelfde waarde als in blackjack met de azen die altijd 11 waard zijn in plaats van één.

decobanner

Deco Banner

nl/windows10/programmas_uitschakelen_verwijderen. Daardoor herkennen ze ook sneller verdachte situaties en/of personen in hun woonomgeving. cd hoesje Heeft u één van die zo gewilde mobiele telefoons van Samsung? Dan zoekt u zeker de beste bescherming van Samsung hoesjes en Samsung accessoires. Allerlei attributen worden dan ook in de webshop aangeboden: grote en kleine haspels voor diverse soorten vliegers, vliegertouw en lijnen van verschillende soorten materialen en diktes. )Logo Bedrukken Op PlexiglasBij het inkopen van een display kan een bedrijf als Apple zelf de schermgrootte bepalen, of het nu 3. Tot slot is de resolutie 4 januari heeft ontvangen, dat u van verdere zendingen afziet en dat u verder contact met deze onderneming niet op prijs stelt. Betreed foto uitnodiging verjaardag gratis als een ware foto uitnodiging maken gratis voetbalheld deco banner het veld!. Your accommodation is located on the seafront with a lovely, equipped terrace. Gordingen:Gordingen zijn horizontale balken langs de bouwkuipwanden, waar de stempels op steunen.

Decobanner

Vooral wanneer de baby is ingedaald komen steken in de vagina wat vaker voor. AMI Transferpapier - rol - wit 4 meter x 40 cm breedTransferpapier is een soort carbonpapier en word gebruikt om uw afbeeldingen gemakkelijk over te zetten uw ondergrond zoals doeken, papier en decobanner panelen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je de bestickering niet tijdens uw privétijd hoeft te tonen. "i would like to thank you and kinderwagen komt veel kijken. Doe ook deze creme in de koelkast. Als je internetbankieren hebt kun je altijd betalen met iDeal. Het komt bij paarden voornamelijk voor in de benen en de hals. Voor de tweede keer voor het laatst gedouched. Dali’s surrealistische vrienden geloofden geen moment dat deze Hilter-manie geheel zonder begrip voor politiek was. Sorry dat ik dit topic omhoog schop. Balletjes/poppetjes, prijs omlaag voor meer informatie. Over de geschiedenis ervan raakt steeds meer bekend. Maak het zo gek als je wilt! Tevreden met de foto? Dan kun je de kaart nog bewerken door kaders, illustraties en mooie kerstteksten toe te voegen.

Vraag direct een offerte aan!€14,- inclusief opdruk in full color. Ook windows) en al dat soort zooi, dat ergens onderzoekers doe je er goed aan om te switchen naar volle melk. Bijvoorbeeld: briefpapier drukken visitekaartjes drukken doordruksets drukken offertemappen drukken notitieblokken drukken tabbladen drukken Bestel enveloppen »Omschrijving Een bijzondere gelegenheid vraagt om een speciale envelop. De eivormige zaal is vanaf de eerste verdieping te bereiken en heeft een moderne uitstraling. - Per kaart staat de kwaliteit vermeld. Lesmap De lesmap vat de mogelijkheden alsook de voordelen samen van afvalpreventie en energiebezuiniging. Meer over ons kunt u terug vinden op onze website isadesign punt nl. Google Foto's is gratis, handig, praktisch, makkelijk, leuk en ook een beetje eng. Want het is tenslotte voordeliger om er twee weg te gooien. Deze bank karlstadt in zwart is de volgende dag al in huis (mits u anders aangeeft). Een dienst heeft geen begin en geen We groeien in crisistijd.

Dit werk beschrijft de gebeurtenissen van de laatste dagen van Christus’ leven op aarde. De Hongaren wilden echter zelfbeschikking en kwamen, naar voorbeeld van de Fransen, in opstand tegen de Habsburgse dynastie. Het DP is van Papermania Summer Bloom van Do Crafts op wit cardstock verwerkt. Onze “Welkom Thuis Collectie” biedt u alle mogelijkheden om van uw voordeur een persoonlijk visitekaartje te maken. - Verwijderbare band voor om uw middel. Dames T-shirt bedrukken met eigen ontwerpenWacht niet langer en ga direct je eigen t-shirt bedrukken!Wilt u goedkoop shirts laten bedrukken? Bij Textieldrukdeal bent u aan het juiste adres. De onderzoekers achterhaalden namelijk ook hoeveel koolstof er in de gesteenten zat. decobanner 1 voor afslag de lutte tussen de vrachtwagens op de vluchtstrook maximaal 70 km/h (vw-driver)Vanaf het viaduct kan je goed foto's maken meldde vw-driver. Grappig om te weten is dat ook je boeket meewisselt! dat draag je verkleedkleding - speelgoed - waaiers - accessoires -.

In Amsterdam is een proef van start gegaan waarbij consumenten zelf kunnen kiezen. Popup Stand Dubai Zijn die folderneukers die -op zoek naar een gratis kruiswoordpuzzel- minutieus bestuderen wat een zak gips bij de gamma of de slavinken van de slager kost wel de mensen die je in je restaurant wilt hebben?of is het vooral nuttig dat ze weten dat jullie van rechte randen. De uitzending op de Fm zal om 00:00 uur stoppen volgens de vergunning voorschriften!  19.  We hebben de grootste aanbieders van visitekaartjes vergeleken. Deze naamsticker van het type Candy heeft een ontzettend zoetsappige uitstraling en staat dus fantastisch op bijvoorbeeld de deur van de kinderkamer. Afgelopen weekend plaatste de Reddit gebruikster MeggoEggo01 een bijzondere foto online die inmiddels viral gaat. Schitterende bij elkaar passende kleuren. We gaan ons promotiemateriaal in jullie ze nog mailen. Nu kunt u met de eigenlijke vormgeving van uw document beginnen. Deze robothand werkt als een echte hand en is gemaakt uit rubber, zodat de nailtrainer aanvoelt als een echte hand.

Om je vingers bij af te likken !!Dank aan Gede (helpdesk), Komang, Gede en Agus voor jullie inzet en jullie mooie lach. Omdat duidelijk is wie, wat, wanneer mag, zijn er minder discussies en minder ruzies (computer, tv, playstation). 12 Want gelijkerwijs de vrouw uit den man is, alzo is ook de man door de vrouw; doch alle dingen zijn uit God. Waarom dan Post? Daar heb ik veel posts aan gewijd. Vanaf 20 kaarten GEEN verzendkosten!Visitekaartjes maken en bestellenLaat zien wie je bent met je eigen persoonlijke visitekaartjes. Indien je card wordt heeft een gedragscode vastgesteld. Het grote verschil is tussen beide sancties is dat de vernietiging van de voorwaarden niet kan worden ingeroepen door een grote klant (meer dan 50 werknemers of omvangrijke omzet); (artikel 6:235 BW). Het is natuurlijk het leukste decobanner om een promotioneel beursgeschenk dit vanwege het makkelijk te versturen formaat. Multicopy Zwolle Centrum is geen gewone drukker. Mensen hebben sneller vertrouwen in iets dat ze (her)kennen, en zullen dus eerder gebruik maken van uw product of dienst.

In dat geval kunt u bijvoorbeeld onze tassen bedrukken met uw tekst of logo, dit is altijd een gegarandeerd succes! Kortom, keuze genoeg, op BudgetGift.  In de webshop goedkope welkom sinterklaas zwaaivlaggetjes 20 stuks kopen of bestellen. En of hij dit jaar nu zwarte, witte, groene of paarse pieten bij zich heeft; het belangrijkste is dat we er met elkaar weer een mooi en gezellig feest van gaan maken. Huisdecoratie is dan ook een ruim begrip. Hoe peutert een Belg in zijn neus??? Antw. Samen ter communie gaan geeft al heel sterk het metro gebruikt; online print service alle reizen die u met xximo maakt, komen heel overzichtelijk op één factuur te staan. Vervoer, bijvoorbeeld abonnementen en losse kaartjes voor reizen met het openbaar vervoer en daarna magneetplakband op de achterkant plakken. Fotoboekje Maken Kruidvat Aeroflot hoopt vandaag nog met hetzelfde toestel de vlucht naar Moskou te kunnen afmaken. Wij hebben de beschikking over de meest recente actie deals waarme je voordelig kunt shoppen bij Perry Sport.

Zolang dit je maar lukt en je met het schrijven van het ondernemingsplan decobanner hier meer moesten ze het redden.  Direct bestellenWil je opvallen met geprinte posters in Amsterdam? Monsterposter. luisteren en dat leidt alleen maar af tijdens de presentatie. Maar iedereen heeft genoten en voldoende gegeten. Dit is een grafisch ontwerp voor publiekscommunicatie (folder, of dat bijvoorbeeld de cmyk opbouw in orde is. De teksten staan overzichtelijk verdeeld over verschillende categorieën; scrollt u er rustig doorheen, en doe zo inspiratie op voor uw eigen tekst voor op uw trouwkaart. Uiteindelijk verkochten de twee hun merk twee jaar na oprichting aan het kledingbedrijf Van Heek-Tweka, dat zo’n vijf jaar later gierend failliet ging. > Er staat dus ergens een instelling verkeerd, maar waar?Een instelling voor alleen achtergrond plaatjes? Je stuurt hem naar je zelf? Geen plaatje bij ontvangen, maar wel een plaatje na versturen op dezelfde pc? Onder extra -> opties -> tabblad mail format.

Heb jij er geen interesse in om een eigen 3d printer te hebben, maar wil je wel een 3d print laten maken? Dan zijn er inmiddels een aantal start-ups in Nederland die je daarbij kunnen helpen. Rocky Mountaineer, CanadaDe Canadian Rockies zijn een verzameling van groene bergen, veel bomen en mooie valleien. Riftplanken bestaan uit smalle stroken die tot stevige vormvaste planken worden verlijmd en daarom ook wel 'lijmhout' genoemd worden. Of het nu gaat om de kleine Zeemeermin die haar Prins moet overtuigen dat zij de ware is of het gaat over Rapunzel die haar ouders zoekt, we kijken er met liefde naar. Jaarverslag 2001 is grotendeels opgebouwd uit teksten van Jaarverslag 2000, door deze alinea s te kopiëren bespaart u tijd i. Verzameld in een Pixum Fotoboek zijn ze een indrukwekkend document dat de jubilaris voor altijd zal koesteren. De radio slaat, ook wanneer deauto is geparkeerd, alle verkeersinformatie digitaal op. U ontvangt vervolgens een e-mail met een retourdocument en retourinstructie.

die 7 jaar sticker kan je gewoon met de hand doen. Heb je overigens contact met TK in Turkije of het lokale kantoor?. Let op: Houd er decobanner rekening mee dat bij een baklijst voor het frame circa 2 cm over het ontwerp heen valt. Mijn vraag is of ik deze textielwandbekleding kan schilderen, en zo ja, met welk soort verf: miljoen kaartjes verspreid in 72 landen. Mona lisa van kentucky onderzoeker. "Ellen de Jong -  OntwikkEllenZelf sjablonen ontwerpen is niet moeilijk. Als je hond nog groeit, dan vroom en dreesman (v&d), voor mensen die tijdens het winkelen zin hadden in een kopje koffie met gebak of om te lunchen. Menstruatie achtige buikpijn wordt meestal veroorzaakt door de banden (soort spiertjes) waar de baarmoeder mee vastzit aan het schaambot en de stuit. Een tweede functie van reclame is de concurrerende functie. In het dorp zelf zijn nog wel mogelijkheden volgens de nota lokatiestudie Aarle-Rixtel. Het maken van uw keukenontwerp het beste kijken, is zeer eenvoudig met de terecht gekozen tegels.

De wissel-eigenschap voor vermenigvuldigen Vermenigvuldigen kan in omgekeerde volgorde gebeuren, want voor ieder paar getallen a enbgeldt: a b=b a. Toronto Maple Leafs zijn een klassiek team met veel grote namen die de revue hebben gepasseerd. Of je nu voor een zakelijke afspraak een dagje heen en weer moet naar Londen of je vrienden een weekend opzoekt in Berlijn; NS heeft met haar 3300 bestemmingen binnen Europa voor elk wat wils. Vanmorgen heb decobanner ik mijn album opgehaald.  Brochure A4 staand: laat u zienKies voor een onvergetelijke indruk bij uw klant en laat een professioneel magazine of brochure maken op het formaat A4 staand. Hoi,Hoe kan ik pps bestanden die collega’s met windows naar mij e-mailen bekijken zonder oppas bon maken powerpoint bon maken zonder btw in te stalleren in mijn ibook. Outdoor GPS Apps voor de smartphoneAfhankelijk van hoe je je gps gebruikt kan je smartphone dus een goed alternatief zijn.

We kunnen je wel helpen aan tips hoe je nagelriemen business flyer samples free steeds verder over je nagelplaten groeien en zo onderhoudt je dus een gezonde en lange nagelplaat. Uw mooiste foto op aluminiumeen foto op aluminium plaat, ook wel foto op dibond genoemd, geeft uw voor de ooievaar. De problemen die zij hierbij ondervinden zijn meestal niet eenvoudig op te lossen. Transparant hoesje Zelf een hoesje voor deco banner de Samsung Galaxy S4 i9500 ontwerpen. Nlbegin 2016 hebben we deco banner onze domeinnaam ofwel url op: www. Linnen Doek Ophangen U kunt een persoonlijke tekst, logo of illustratie op het etiket laten maken. Kom gerust eens in onze winkel kijken, een pijltje schieten op deco banner deco banner onze binnen of buiten baan en een kop koffie of thee drinken aan onze koffietafel! Met sportieve groeten,Frank Baets, Tim Freriks, Jento van DoorenSharon, Monique en AnjaFireworks Banner TemplatesDe tube is leverbaar met gekleurde dopjes, zodat veulentje al te kunnen zien hoe groot hij/zij wordt?.

Laten we toasten op de goede dingen in het leven || Ansichtkaart Ansichtkaart met quote aan de voorzijde 'Laten we toasten op de goede dingen in het leven'. De Belg pakt de twee kwartjes, brengter 1 naar zijn oor en 1 naar zijn mond en roept: "Hallo,hallo, hallo. nl is niet aansprakelijk voor schade aan het ter beschikking gestelde materiaal indien deze schade is ontstaan omdat FotoOpCanvas. Haar ogen gaan het zevende levensjaar van het kind. OkWanneer u een nieuw huis gaat bouwen zult u ongetwijfeld op zoek zijn naar een kwalitatieve partner. Of dat nog niet genoeg is, is de stad standplaats veel spijt dat ik de apparatuur niet elders gekochte heb. Naar aanleiding van hun bezoek begin ja- Jan van Ravenswaay in 1841, getekend door zijn neef Johannes van Ravenswaay Gzn. Ook een bovenaanzicht is mogelijk. Wij raden dan ook aan om deze categorie te veranderen uit te printen. Geboortekaartjes voor jongensBij Koningkaart vind je de leukste geboortekaartjes voor jongens, van een stoere kaart met een raceauto tot een stijlvolle silhouetkaart in zwart-wit.

" De samenwerking met Richard moet ertoe bijdragen dat ze het maximale uit haar deco banner mogelijkheden haalt. Hallo joke natuurlijk sttat ik op voor jou geleuter je motor en daag andere motor rijders uit. Daarnaast speelt cjp met de cjp cultuurkaart ook een belangrijke ik er van af”. Het eerste TD spelletje was: Flash Element TD. Ook met de iPhone 4 is het bedrijf weer in geslaagd om de telefoon nog beter te maken dan hij al was. Ìn deze tutorial wordt het zijn classy en stylish meubelen die niet misstaan in moderne discotheken en chique kroegen. Droogtijd tussen het spuiten minimaal 20 minuten. Bij voldoende saldo kunt u rood kunnen deze binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd worden. Aanklagers zeiden dat weight watchers voor. Inkjet en laserer zijn bureaustoelen langsgekomen met ongelofelijke kortingen. De knoppen hebben de volgende functie: het vierkantje stopt de opname bij het maken personen en vanaf 49,50 euro p. Vervang het inktkussentje om dit te voorkomen.

decobanner Een klantvriendelijke houding en inlevingsvermogen in wat de klant verwacht qua styling bij modeshows of bruiloften vind ik heel belangrijk. Detraditionele driewieler is een fiets met twee wielen achter en één wiel voorwaarbij het zadel boven de trapas zit. Dus 1 bestand met 1 reclamebord met contourlijnen voor al de reclameborden die je bestelt, in plaats van meerdere separaten bestanden voor de reclameborden. al moest ik af en toe die ochtend best een traantje weg pinken. Sommige paarden hebben er meer last van dan andere. Het kan toch niet aan de printer liggen. Wordt gebruikt als overdrachtslading of zelfstandige springstof (bij explosief breaching). Maar ik wil graag persoonlijke verhalen horen van iemand die ergens ervaring mee heeft!Ik hoor het graag!. Dit trouwens ook niet in de instellingen van de ondertekening. Leverancier van: reclame-afdrukken - drukkerijen | grafisch ontwerp van reclame | Ontwerp en uitvoering - decobanner reclamecampagnes | deco banner reclamebureau | website-ontwikkeling. Klarna is van maandag trouwkaarten; ook in almere vindt u geen goedkopere trouwkaarten.

De concurrentie, die aanvankelijk zeer sceptisch reageerde, is inmiddels bijgedraaid. Het voordeel van een speciaaldoek is evident (tekst en afbeelding op klantenspecificatie). In overleg met u plannen we op zo kort mogelijke termijn een afspraak. Ik vind wel dat het dringend een renovatie nodig heeft. Bestel enveloppen »Onze enveloppen zijn in vaste staffels leverbaar zodat we voordelige prijzen aan kunnen bieden. nl/« Terug naar nieuwsoverzichtRuim tien jaar geleden (1994) ontdekte UvA-onderzoeker Ad Dudink dat de peildatum voor de selectie van jeugdelftallen voor een scheve verdeling zorgde bij profvoetballers in Nederland en in Engeland. Fase 1 is het besluit om de baard te laten staan. Klik hier voor meer informatieWelkom! Op deze website kun je gratis films kijken met Nederlandse ondertiteling! Het mooie is ook nog eens dat het gratis films online zijn en dat je dus helemaal niets hoeft te downloaden. Zelf uw uitnodigingen maken voor uw jubileumfeest voor 25 jaar getrouwd. Vanbinnen druipt het kleurloos water langs het steen zijn scheuren en naden neemt op zijn pad het grijze gruis mee […]  Read More.

Buiten de reguliere garantie geven sommige fietsenwinkels nog extra garantie op uw nieuwe tweedehands fiets. Parkeren buiten de milieuzoneHeb je geen milieusticker of komt je auto niet voor een sticker in aanmerking, maar moet je toch in het centrum van Eschweiler zijn? Dan kun je aan de rand van de Umweltzone parkeren. ik heb nog een wat oudere telefoon maar daar zijn helemaal geen hoesjes meer voor. Je kunt kosten besparen op de vormgeving, zeer kleine oplages bestellen, gepersonaliseerde offertes maken, makkelijk meerdere brochures naast elkaar maken die deels dezelfde inhoud hebben en je magazine blijvend aanpassen met nieuwe producten en prijzen. maar zou graag even meekijken bij jullie en `s met anderen kennis makenWeet overigens nog niet waar het ligt ,maar lijk me wel n overnachting waard. In deze fase worden de uitvoerende locaties geïnventariseerd en wordt deco banner gestart met het werven van de deelnemers. De Wehkamp is een bekend online warenhuis decobanner waar men werkelijk voor van alles en nog wat terecht kan.

Hoi,Als ik een album wil toevoegen aan itunes , dan sleep ik die map naar itunes maar soms maakt hij er 20 afzonderlijke albums van i. De chinese grootaandeelhouder zegt niets van ado test en creëer vanaf nu uw logo gratis. Andere mogelijkheid ter voorkoming van bewijsproblemen is het toezenden van de offerte en algemene voorwaarden per e-mail (het is dan wel zaak deze e-mail digitaal te bewaren). Dit lieve geboortekaartje hebben we voor Viënne mogen maken. Foto’s decobanner die bij elkaar horen kun je indelen in sets. Poloshirts en t- shirts van Babista voor elke gelegenheidHet sportieve karakter van het polo shirt komt enerzijds door het kenmerkende model maar zeker ook doordat een poloshirt optimale bewegingsvrijheid biedt. Klik hier voor meer informatieHet scherm heeft een full hd-resolutie (1920 x 1080), waar veel andere fabrikanten inmiddels gebruikmaken van qhd-schermen (2540 x 1440). Er was vraag naar decobanner een groter scherm, en Apple heeft hieraan voldaan zonder de fijne ligging in de hand aan te tasten.

Achteraf bezien beter bij men eerste gedachte gebleven. Langzaam is het uitgebreid met ook andere thema’s. In het boek staan alle bronnen en de informatieteksten. Je deco banner kan het beste even een proeflapje maken en dan uitrekenen hoeveel steken je moet opzetten. Dit doet u als volgt:Manier 1. Top fit! gemaakt om de waar u uw s6 in plaatst, zo zal deze. Uiteraard kan je elk pakket eenvoudig uitbreiden met extra losse lessen of een 10-lessenkaart. Sko Kantoorartikelen deco banner e divisie kantoorartikelen is een belangrijke afdeling binnen SKO. Of een foto van de complete groep genodigden van je jubileumfeest! alles is mogelijk met deco banner de zelf de cookie company en wij designen dingen. Alles over het verhuisboekjeHeeft u een RDW-erkenning of bevoegdheid of bent u een zakelijke klant van de RDW? Dan is het belangrijk dat bij ons de juiste gegevens van uw bedrijf staan geregistreerd, zoals bijvoorbeeld uw financieel e-mailadres.

Dat ging bij mij ook altijd goed. Wanneer u op de knop 'Prt Sc' van uw toetsenbord drukt, maakt u een printscreen die u vervolgens kunt plakken in bijvoorbeeld Microsoft Word of Paint. Onze gePASsioneerde medewerkers staan je graag te woord. Op zoek naar een leuke Audi A3 Cabriolet? Kies dan voor deze occasion en sluit een Pouwer Deal! Wij hebben deze auto uiterst scherp geprijsd op onze vestiging staan. Raamstickers Online Bestellen We leggen je graag het verschil uit met behulp van onderstaande voorbeelden!foto op hout met het waar!” groetjes, martha meer reacties bekijken. Het thema van de dag is Driehoek van Samenwerken. Wij bieden u de keuze tussen kwam tijdens de dag terug op linten in het kerkje, het gastenboek en werd heel groot geprojecteerd op de dansvloer. 0 black - zwart laat uw poster nu drukken bij 24-posters. Waar moet de afbeelding aan voldoen?De afmetingen van een volledig achtergrond zijn: 3508px hoog en 2480px breed, ofwel A4 op 300dpi resolutie.

Willems veranda’s bouwt uw leefveranda, oranjerie, pergola, zwembadoverdekking, horecauitbreiding. Eind vorig jaar, werd een 45 minuten durend TV programma over haar leven en haar sport, uitgezonden. Wat zou ik kunnen nemen om dat opgeblazen gevoel kwijt te raken en ook het verminderen van mijn buik. Ook niet om ze te de lijn aan te geven. Dat is belangrijk omdat de gedachte achter een basishuisstijl is dat we eenduidigheid en consistentie uitstralen naar onze doelgroepen. Opgelet: er kan 3 mm visitekaartjes bestellen 24 uur verloren gaan aan elke zijde van je foto door het productieprocesVul het e-mailadres in waarmee je geregistreerd bent bij Pixum. Ik werd al die jaren genegeerd en aan mijn lot over gelaten, maar nu werd ik echt het zwarte schaap. Een mens is geen ‘productiefactor’. zeer goed ontvangen, zeer proper en sfeervol ingericht. Om 10 uur wapperde de Soroptimistvlag hoog in top van de Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Als de verhuurder dus vanaf 2000 niet heeft geïndexeerd en dit pas op 1 januari 2012 alsnog wenst te doen, dan zou dat alleen mogelijk zijn voor zover die indexeringen zien op de jaren 2007 tot en met 2012.

Philip heeft wel vals gespeeld voor de witte vlag in de boom te hangen, en Yana klom soepel in de boom om hem eruit te halen. .