Doordruksets Laten Drukken

U kunt bij The Printer doordruksets bestellen in blokken van 25 of 50 stuks of als losse setjes. Dan drukken we het in zwart-wit voor jou. Jij weet als geen ander hoe belangrijk het zakelijk drukwerk en dan met name de huisstijl voor jouw bedrijf is. Een online drukkerij, gespecialiseerd in zakelijk drukwerk. bmp Paint) zijn zogenaamde open bestanden deze geven problemen doordat ze beïnvloed worden door het outputstation. We gebruiken voor het proeven wel standaard papier. Let ook op de toner- en inktcartridges. Neem daarvoor contact op of vermeldt het bij je order. Printen doen we vaak zelf, op printers op kantoor of thuis. Wij verzenden gratis door heel Nederland. Dit kan tegenwoordig ook via onze handige chatfunctie. Om een optimale afstemming te kunnen maken tussen jouw printer, en die van ons als externe specialist, hebben we gratis testen ontwikkeld. U gaat voor niets minder dan een top resultaat? Dan raden wij u aan om uw bestand op te maken in Adobe Indesign, Adobe Photoshop of Adobe Illustrator.

Doordruksets Drukken

Ook in deze moderne tijden met digitale invulformulieren blijven de alom bekende doordruksets, ook wel bonnenboekjes of doorschrijfpapier genoemd, handig voor bijvoorbeeld orderbonnen en schadeformulieren. In het bestelproces maak je keuzes uit verschillende specificaties om jouw doordruksets te bestellen. Heeft jouw organisatie meerdere vestigingen? Vergeet dan niet om eventuele andere vestigingen met eigen printers of mogelijk andere softwareprogramma’s er bij te betrekken. Professionele sets in 3-voud te gebruiken voor bijvoorbeeld bonnenboekjes, werkbriefjes, schadeformulieren of andere doordruksets. De PMS dient dan al omgezet te zijn naar CMYK in uw bronbestand. Op schermen en door computersoftware wordt gebruik gemaakt van RGB. Let wel, als er Full color en PMS door elkaar wordt gebruikt brengt dit extra kosten met zich mee, dit nog los van de bruikbaarheid. Gelijmde doordruksets Reclameland kan uw doordruksets lijmen tot een blok. Losse doorduksets laat u bij Reclameland drukken voor de laagste prijzen. Gebruik de doordrukblokken bijvoorbeeld als kwitantieboekjes, bonnenboekjes, schadeformulieren, werkbriefjes of andere toepassingen.

Doordruksets Laten Drukken

We wijzen u erop dat alle bestanden met ingesloten lettertypes of met alle tekst in outlines/contouren moeten worden aangeleverd. Programma’s zoals Word en Publisher kunnen wel, maar zijn niet echt gemaakt voor het maken van drukbestanden en leveren niet altijd de kwaliteit die u verdient. Bij een 4/0 bedrukking wordt het bovenste vel full colour bedrukt en alle achterliggende vellen zwart-wit. Behalve de kleur, kies je ook of je enkel lijntjes wenst die ook in de doordrukvellen te zien zijn, of complete tabellen, formulieren en doordruksets drukken handtekeningvakken. Doordrukblokken in 2-voudOp een blok zitten 25 setsOptie 2 of 4 boorgatenIn full colour of PMS kleurenToegang tot Zoeken. Uw bestanden levert u na afloop van uw bestelling aan!Product beschrijving Professionele sets zoals werkbriefjes, schadeformulieren doordruksets drukken of andere doordruksets. Zelf doorschrijvende sets drukken bij DWCprint en contactNeem vandaag nog contact met ons op om je persoonlijke zelf doorschrijvende sets te laten drukken bij DWCprint.

Doordruksets/bonnenboekjes Drukken

In het bestand dient alle informatie die van toepassing is doordruksets/bonnenboekjes drukken voor het personaliseren in aparte kolommen geplaats worden. Wil je eerst zien hoe het er echt uit gaat zien? Dan sturen we je graag een echte gedrukte versie toe. Meer informatie over onze losse doordruksets. Wanneer er een "doorschijnende" kleur wordt toegepast, ofwel een bepaald percentage van de kleur, is het van belang te weten dat circa 10% de minimale doorschijnendheidfactor (opacity) is om garant te kunnen staan voor de drukkwaliteit. Zonder carbonpapier, meteen in 2 of 3-voud! Meer informatie Voordelen van onze losse sets met doorslagvellen:. Meer informatie over onze gelijmde doordruksets. Het bovenvel is standaard full colour bedrukt met doordruksets drukken een eventueel bedrukte achterzijde in 1 PMS-kleur (zwart). Hieronder worden alle keuzes uitgelegd. Deze statussen staan ook vermeld in je orderoverzicht op je persoonlijke account. %C + %M + %Y + %KPMS kleurenWe adviseren om huisstijl- en / of handels drukwerk in een-, twee- of driekleuring drukwerk in PMS (Solid colors) kleuren te drukken.

De doorslagvellen zijn op 60 grams gekleurd papier en in 1 kleur bedrukt aan de voorzijde. Bij de blokken worden de sets verzameld en per 25 doordruksets drukken of 50 sets gelijmd op stevig grijsbord. Test dan nogmaals met de geoptimaliseerde logo’s en beoordeel het effect van het fine-tunen. Bijvoorbeeld: briefpapier drukken visitekaartjes drukken enveloppen drukken offertemappen drukken notitieblokken drukken boeken doordruksets laten drukken drukken Bestel doordruksets »Doordruksets zijn ideaal als orderbonnen, schadeformulieren, pakbonnen en werkbonnen. laserprint geschikt, mat MC of gesatineerd MC. Daarna gebruik je voor de onderliggende papieren een simpelere versie. Doorslagformulieren voor matrixprinters worden hier niet aangeboden. Je kiest daar hoge resolutie en klikt op ‘nieuw’ en geeft je bestand een naam. Mocht u nog meer informatie willen. Denk daarbij aan reparaties door installateurs, aannemers enz. Formaten doordruksets laten drukken en snijmargeBestanden voor doordruksets drukken drukwerk dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten. Bonnenboekjes en doordruksets kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld het maken van rekeningen of afleverbonnen.

doordruksets drukken Hij is onze kwaliteitsman op het hoofdkantoor. De status updates zijn gekoppeld aan de levertijd. Met de sets voor bijv. ProductbeschrijvingMeteen een order schrijven? Of verkoopaantekeningen maken? Factuur meteen aan de klant meegeven? Onze losse sets met doorslagvellen worden voor allerlei doeleinden gebruikt. Wilt u een andere volgorde van de doorslagvellen? Geef dit tijdens het bestellen aan in het opmerkingenveld. Dit zijn zogenaamde gesloten bestanden en worden niet beïnvloed door het output station. Als dit wel het geval is, bestaat er het risico dat de betreffende tekst en/of het beeld in het drukprocédé slecht tot niet zichtbaar zijn. We leveren onze doordruksets en bonnenboekjes met 1 of 2 doorschrijfvellen. Heb je wensen die niet meteen op onze website vermeld staan, neem dan contact op met onze klantenservice. Wanneer u bijvoorbeeld zwart in full color opmaakt, let dan op dat zwart ook echt 100% zwart is en geen 100% cyaan, 100% magenta, 100% yellow en 100% black.

Voor drukwerk wordt gebruikt gemaakt van het zogenaamde CMYK-kleurensysteem. nl is gevestigd in België en levert vanuit België. Houdt er wel rekening mee dat Microsoft Office bestanden meestal slechter worden doordruksets/bonnenboekjes drukken van kwaliteit. Het bovenste vel is doorschrijfbaar wit papier, het ondervel is in ene kleur naar keuze. Doordrukblokken drukken bij DWCprint:Ruime keuze aan formatenIn Pantone of fullcolour gedruktKies zelf de volgorde van de papierkleurenEventueel genummerdVerschillende afwerkingenPer 25 of 50 sets in blok gelijmdPapiersoorten en drukkenAl onze sets worden in offset gedrukt. Doordrukblokken met sets in 3-voud kunnen gebruikt worden voor werkbriefjes, bonnenboekjes, schadeformulieren, kwitantieblokken of andere doordruksets. U komt nu op een handig overzicht (Checkout – betaling) waar u in een oogopslag uw bestelling nogmaals kunt controleren. DoordruksetsBonnenboekjes en doordruksets drukken wij als losse sets of gelijmd tot blokken van 25 tot 50 sets. Vanaf daar zullen wij doornummeren. Door het gebruik van lagen in een PSD bestand kan dit niet via ons uploadsysteem.

Het wit in je ontwerp zal in het eindresultaat op de doorslagvellen wegvallen. Mocht u nog meer informatie willen. Wit in uw ontwerp zal doordruksets drukken wegvallen in het eindresultaat. Het overige mag blijven staan en vink vervolgens in het onderste vakje complexe regio’s bijknippen’ aan. Wij zullen dan samen kijken naar doordruksets drukken de mogelijkheden om ook jouw tot een tevreden klant te maken!Doorschrijfsets drukken bij DWCprint en contactVia onze contactpagina kun je ons altijd bereiken als er nog verdere vragen zijn over de doorschrijfblokken van DWCprint. Ondanks de optimale afstemming moet u wel rekening houden met kleine afwijkingen. U kunt de doordruksets uitstekend gebruiken voor bijvoorbeeld orderbonnen of klantenbonnen. Indien gewenst nummeren wij automatisch uw bonnen voor een betere administratie. De kleur van de doorslagvellen heeft invloed op de bedrukking van de sets. Doe dit ter attentie van René. Indien u afbeeldingen wilt gebruiken, raden wij een resolutie aan van (minimaal) 300dpi voor regulier drukwerk.

Heel handig om bijvoorbeeld jouw administratie en de administratie van de klant gelijk te houden. Indien u een proefdruk besteld dan bepalen we het papier aan de hand van uw opdracht. Stuur gerust een mailtje, een chatbericht of doordruksets laten drukken bel met onze klantenservice voor meer informatie.   Voor iedere beroepsgroep die werkt met offertebonnen, btw-bonnen en betaalbewijzen is het erg prettig dat op het doordrukvel ook de standaard tekst staat doorgedrukt. maatwerk en zie hier voor de actueel beschikbare geurenSelecteer en plaats hieronder eerst je bestelling en lever later de bestanden aan. Transparanties en overdrukTransparanties en overdruk kunnen problemen veroorzaken. Wij beschikken ook over hoogwaardig gekwalificeerde vakmensen. Bij een inleg onderbord worden er losse tussenschutvellen bij geleverd, die tussen kunnen worden geschoven. U kunt op de website aangeven dat u wilt worden terug gebeld of door een mail te sturen met uw vraag. U bent nu ingelogd als bekende besteller. Is het eerste blad in kleur gedrukt, dan worden de volgende bladen in exact dezelfde kleur gedrukt.

Wil jij dat de sets niet per 25 of 50 in blok worden gelijmd? Dan ben jij waarschijnlijk op zoek naar doordruksets. Andere formulierenproductenDoordruksets drukkenKettingformulieren drukkenTip bij doordrukblokkenZorg dat er in jouw ontwerp niks tot de rand loopt aan de kant waar gelijmd wordt. Wij maken er dan een certified PDF van. Om die redenen dienen transparanties te worden afgevlakt. Er wordt daarbij vaak een afweging gemaakt op basis van prijs. Doordrukblokken zijn leverbaar in 2-voud en in 3-voud met 25 of 50 sets op een blok. Zelf doorschrijvende sets drukken bij DWCprintZelf doorschrijvende sets drukken kan nu supervoordelig bij DWCprint. Heb je vragen? Wij staan altijd voor je klaar!Extra aandacht bij de bestandscontroleNeem contact opGrondige kwaliteitscontroles in onze eigen productiedoordruksets drukkenMeer weten over drukwerktechniek?Goedkoop doordruksets doordruksets drukken drukken Ondanks de digitalisering van het dagelijkse leven blijven losse doordruksets onverminderd nuttig. AdsDoordruksets worden veelal gebruikt bij orderbonnen, bonnenboekjes etc. De doordruksets worden als losse sets geleverd.

Wij adviseren de achtergrondkleur van uw ontwerp wit te houden. Op deze plek moet u bekend maken of u een bestaande klant bent, een nieuwe klant of reseller. Deze 3-voud sets bestaan uit een wit topvel van 80 grams, een geel tussenvel van 60 grams en een roze ondervel van 60 grams. Daarbij heb je de keuze tussen 2 of 3 gekleurde doorslagvellen. Doordruksets zijn bedrukbaar in PMS kleuren of full colour op A4, A5 of A6 formaat met een 80 grams zelfdoorschrijvend papier. Lever jij dit niet aan dan plaatsen wij het op een plek waar wij het logisch vinden. Als het dus echt is gewenst de PMS kleuren ook omzetten naar PMS. nl, de online plek om digitaal gedrukte doordrukformulieren te bestellen. Doordruksets in 3-voudSterke lijm tegen loslatenOptie 2 of 4 boorgatenIn full colour of PMS kleurenToegang tot Vinden. AfwerkingDoordrukblokken kunnen op veel manieren worden afgewerkt. Wij kunnen in onze DTP en in onze PrePress elke gewenste ondersteuning geven.

Op deze manier blijven ze goed bij elkaar zitten en houdt u het overzicht. Hoeveel doorslagvellen wil je? Is A6, A5 of A4? Allemaal geen probleem. EntreekaartenGoedkope entreekaarten laten drukken? We drukken entreekaarten in vele soorten, formaten en papierdiktes. Een mix van 400% (dus hoger dan 280%) kan vlekken en andere storende factoren in uw drukwerk veroorzaken. De opdruk op het eerste blad is exact gelijk aan de opvolgende bladen. Wist je trouwens dat je bij ons niet vastzit aan een bepaald ontwerp? Wist je dat je deze doorschrijfsets kunt laten drukken naar uw eigen wensen? We drukken deze zowel in PMS kleuren als in full colour. Het bovenste vel is wit, het middelste vel is geel en daaronder zit een roze vel. Vaak wordt er een kleur bepaald op basis van een eigen beeldscherm. We boren ze aan de lange of korte zijde. Er is een groot verschil in niet alleen de productie wijze van drukken en printen.

Voor speciale vragen of specificaties kunt u altijd ons contactformulier gebruiken. De witte variant is in meerdere diktes te bestellen. De 50 sets worden aan de korte zijde op stevig grijsbord gelijmd zodat er een blok ontstaat. Wij drukken uw bestanden graag. Ook winkels gebruiken doordruksets als zij een opdracht krijgen om iets te repareren of te maken. nl, neem dan contact (4) met ons op. Doorschrijfformulieren zijn leverbaar in losse sets, of gelijmd tot blokken van doordruksets drukken 25 of 50 sets. Zo raak je het tussenschutvel nooit kwijt! Je kunt de blokken aan de lange of korte zijde lijmen. Deze optie kan je niet kiezen op de website. De bonnenboekjes worden gelijmd op 700 grams karton, zodat het boekje stevig blijft. Immers, je huisstijl is wel een constante weergave van je merk. doordruksets drukkenDe goedkoopste doordruksets vind je bij ons. Om vervolgens het aantal losse sets te selecteren. Mocht u dat niet hebben, hebben wij twee verschillende oplossingen: We kunnen u online een handige opmaak tool aanbieden, die met behoud van uw huisstijl, u en uw medewerkers in de gelegenheid brengt zelf uw vormgeving te doen van al uw drukwerk items.

De standaard formaten voor de bonnenboekjes worden het vaakst besteld. Niets is te gek en wij staan altijd open voor suggesties. Leverbaar in losse sets, of gelijmd tot blokken van 25. doordruksets/bonnenboekjes drukken De ene kleur meer dan de andere en zogenaamde PMS kleuren zijn absoluut afwijkend. Meteen een order schrijven? Of verkoopaantekeningen maken? Factuur meteen aan de klant meegeven? Onze losse sets met doorslagvellen worden voor allerlei doeleinden gebruikt. Doordruksets of doordrukblokken laten drukken in uw eigen ontwerp om te gebruiken als bonnenboekjes, schadeformulieren, kwitantieboekjes, werkbriefjes of andere toepassingen. De medewerkers van DWCprint zijn zodanig op elkaar ingespeeld, dat wij efficiënt te werk kunnen gaan, zodat we je altijd een scherpe prijs kunnen aanbieden. Ook klanten merken dit op en dat schept vertrouwen in jouw bedrijf. Daaronder kies je uit 1, 2 of 3 gele, blauwe, roze of witte doordrukvelletjes. Aan het eind van dit proces kunt u de gewenste levertijd en extra opties ten aanzien van proefdrukken aangeven.

AdsIk ben op zoek naar een bonnenboekje/kassaboekje met het logo van het bedrijf en de adresgegevens. Het bovenste vel is van 80 grams wit doordrukpapier. Geef in het witte vak het beginnummer aan. Test 1: Print de testbestanden op verschillende, representatieve printers, en beoordeel de resultaten. Heb je ideeën die niet direct op de site staan of zelfs volledig anders zijn? Geen probleem! Innoveren en ontwikkelen past bij ons vakgebied. Het kan ook zijn dat jouw specificaties niet in het bestelproces voorkomen. Als zwart echt diep zwart moet zijn, voeg je 10% toe bij C, M en Y, dus dan krijgt u: 10%C +10%M + 10%Y +100%K. Aanbevolen wordt om niet meer dan 280% kleurdekking te geven bij CMYK. Zelfs in tijden van digitale formulieren blijven doordruksets onverminderd handig voor bijvoorbeeld schade- en orderformulieren. Doordruksets kan je drukken met meerdere doorslagvellen. Dit geldt natuurlijk ook voor de bekende doorschrijfformulieren of doordruksets, ook wel bonnenboekjes of doorschrijfblokken genoemd.

.